Ajattelin pitkästä aikaa ihan yleisiä kuulumisia kirjoitella. Syyslomalla tosiaan olen ja huomenna otamme miehen kanssa suunnaksi Ranskanmaan. Vajaa viekko on siellä tarkoitus viettää sukuloimassa ja ennenkaikkea kummityttöä tapaamassa. Katsotaan jos sieltä joitakin kuvia saisi sitten palattua näytille.

Itse kun lähtee lomalle niin koira menee tottakai hoitoon. Vein tytsin jo keskiviikkona kotipuoleen siskolle ja äidille katsettavaksi. Onhan tämä ollut outoa kun ei aamulla tarvinnut lähteä lenkille, eikä koko ajan ole joku katsomassa anelevilla silmillään. No, koiruudella on siellä pari kääkkäkaveria niin minä kai tässä enemmän murehdin.

Parin viikon ajan olen ollut koiruudesta hiukan huolissaan. Kaksi viikkoa sitten lauantaina koiruus kömpi tavalliseen tapaansa sohvalle ja viltin alle nukkumaan. Istuin vieressä ja ajattelin että kylläpä sillä maha murisee. Koira tuli nolona peiton alta pois: siltä oli päässyt pissi sohvalle. Ja tuo oli ihan varmasti vahinkopissi. Seuraavan viikon ajan koira pissi joko joka yö ja/tai työpäivän aikana sisälle, siihen yhden maton päähän aina. Maton väri alkaa olla mukavan vivahteinen. :-) Vaikka neiti on joskus muulloinkin pissinyt sisälle, niin tuntui oudolta tuo jokapäiväinen pissiminen. Maanantaina käytiin sitten eläinlääkärillä, virtsatulehdus oli epäily. Olin parina päivänä huomannut koiran myös nuolevan alapäätään. Antibioottikuuri aloitettiin. Pari päivää myöhemmin tuli sitten testin tulokset, ja sen mukaan kyseessä ei ole virtsatulehdus. Antibiootti syödään kuitenkin loppuun lääkärin kehoituksesta, aina tulehdus ei kuulemma näy testissä. Nyt parin päivän aikana koira ei ole hoidossa ollessaan pissiny sisälle, eli toivotaan että se nyt loppuisi.

Mukavaa lokakuuta kaikille. Palataan asiaan ensi viikon lopulla.