Joskus vuosia sitten tätäkin herkkuja tullut useamman kerran tehtyä. Juhannuspäivän iltapalaksi tämä oli aivan ihanaa.

Jauhelihapihvit tein hirvenjauhelihasta. Mausteeksi laitoin sipulikeittopussin ainekset, jauheliha-maustetta, mustapippuria ja paprikaa. Kananmunaa, korppujauhoja ja siinäpä se. :-) Aika mututuntumalla tuli taas tehtyä. Pihvit paistoin pannulla.

Hampparin sämpylänä on ruispala. Päälle juustoa ja lämmitys mikrossa (tai paahtaminen pannulla tai paahtimessa). Väliin täytettä oman mielen mukaan. Meillä oli tällä kertaa kurkkusalaattia, sinappia, ketsuppia, salaattia, tomaattia ja sipulia. Ahneushan siinä vaan iskee täytteitä laittaessa ja syömisestä ei meinaa tulla mitään. Hyvää kuitenkin oli!

1245857127_img-d41d8cd98f00b204e9800998e