Rakkaani syntymäpäivä on ensi viikolla, ja tänään laitoin hänen synttäreidensä kunniaksi kunnon illallisen. Nälkää oli kasvatettu ennen ateriaa lätkämatsissa ja kierretty jopa makkarakojutkin siellä kaukaa. :-)

Alkuruokana söimme usein jo aiemmin tekemääni sienikeittoa. Ainoa ero aiempaan oli, ettö käytin keitossa punasipulia.

Pääruoaksi nautimme hirvenlihaa ja raviolia. Tuorepastat ovat minulle uusi tuttavuus. Kokemus oli kuitenkin niin hieno, että varmasti meillä toistekin ravioleja laitetaan. Ohjeen tähän pinaattiraviolin valmistukseen nappasin "Ei mitään kärsimystä blogista". Niin, onkohan nämä nyt sitten ravioleja vai tortillineja... No hyvää oli kuiteskin. Miekkonen kovasti kehui. Salaattia en erikseen tehnyt, tarjolla oli kuitenkin puolukkahilloa.

Jälkiruoaksi tullaan tässä myöhemmin nauttimaan lakritsiteetä ja lakritsijätskiä.

1269113336_img-d41d8cd98f00b204e9800998e