Olen todella huono heittämään ruokaa pois, kaikki mahdollinen pitää aina saada käytettyä. Appelsiineja meillä syödään melko paljon, mutta jostakin syystä tämä satsi oli maultaan kovin kitkerä ja olivat jääneet hedelmäkoriin makaamaan. En siis raaskinut heittää niitä pois, vaan keitin niistä kiisselin.

Ohje

n. 1,5 dl appelsiineista puristettua mehua

3 dl appelsiinimehua purkista

2 dl vettä

2 rkl perunajauhoja

3 rkl sokeria

n. 1,5 dl appelsiinipaloja

tilkka sitruunamehua


Laita kattilaan suurin osa nesteistä ja sokeri. Sekoita perunajauhot noin desii vettä ja lisää kattilaan. Kiehauta kiisseli ja lisää loppuvaiheessa appelsiinipalat ja sitruunamehu.

1277816410_img-d41d8cd98f00b204e9800998e