Iltalenkin jälkeen alkoi askartelusormia syyhyttämään siihen malliin, että täytyi paperit ja muut tavarat kaivella esille. Viime aikoina on tullut silloin tällöin tehtyä jokunen pisto ristipistotyötä eteenpäin, mutta askartelut on jääneet vähemmälle.

Kortin pohjana on valkoinen Tiimarin korttipohja, sama joka muissakin viime aikojen kortissa. Paperi on eläväpintainen ja siihen itsessään ei voi kirjoitaa, joten sisällekin on laitettava kirjoittamista varten jokin paperi erikseen. Keskellä oleva lehtikuvio on leikattu kuviosaksilla tapetista. Tuon tapettipalan olen hankkinut varmaan pari vuotta sitten, ja nyt ensimmäistä kertaa tuli sitä käytettyä. Alareunassa paperikukkia, ja siinä keskellä kukanmallinen niitti. Nuo ovat alkuviikosta ostamiani, aiemmin en ole noita käyttänyt. Onnitteluteksti leimattu erilliselle paperille. Sisällä on kirjoittamista varten samaa vaaleanpunaista paperia, jolla onnea-tekstikin on.

1244836924_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä kortti syntyi siis silkasta halusta askarrella, vastaanottajaa ei siis ole vielä tiedossa, mutta eiköhän tuon joku tule joskus saamaan.