Tällä viikolla tiesin jo etukäteen, että yksi ilta tulee olemaan varsin kiiruinen. Niinpä keitin aamulla annoksen riisiä, silloin kun oli aikaa, ja nostin keitetyn riisin päiväksi jääkaappiin. Iltapäivällä kotiin tullessani laitoin ensin ehkä noin pari ruokalusikallista kuivattuja suppilvahveroita veteen likoamaan. Pilkoin myös pienen sipulin ja yhden valkosipulin kynnen. Paistinpannulle, oliiviöljyyn, laitoin ensin sipulit kuulottumaan hetkeksi sinapinsiementen kera. Sitten vain suppikset ja riisit joukkoon. Aivan lopuksi, lisäsin puolikkaan tomaatin kuutioituna ja pinjan siemeniä ja persiljaa.
Kuvassa ruoka vielä pannulla odottamassa syöjäänsä. Jotenkin tykkää tämän tapaisista nopeista ruuista, jotka on tehty periaatteella "mitä kaapista löytyy".
Kommentit